Манчестър Юнайтед ще ускори търсенето на постоянен мениджър в следващите

...
Манчестър Юнайтед ще ускори търсенето на постоянен мениджър в следващите
Коментари Харесай

Манчестър Юн ускорява търсенето на постоянен мениджър

Манчестър Юнайтед ще форсира търсенето на непрекъснат управител в идващите седмици, оповестява The Athletic.

Според изданието, наставникът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино, старши треньорът на Аякс Ерик загар Хаг, селекционерът на Испания Луис Енрике и Юлен Лопетеги от Севиля са претенденти за поста. Временният управител Ралф Рангник ще се заеме с консултантска роля в края на сезона, без значение че направи лек напредък след вдишване на треньорското кормило след уволнението на Оле Гунар Солскяр.

Според информацията, „ алените дяволи “ концентрират процеса на закупуване за намирането на експерт, който има опит във воденето на огромни европейски клубове, вместо подобен с дребен треньорски опит. Откакто пое Юнайтед, Рангник оказа помощ на отбора да се върне в топ 4 на Висшата лига, губейки единствено един път – против Уулвърхемптън вкъщи при започване на януари.

Според информациите, от Юнайтед ще желаят първо да приключат със зимния трансферен прозорец, като има подозрения по отношение на бъдещето на Антони Марсиал, преди да насочат вниманието си към нов ментор. Въпреки че Рангник съобщи преди, че може да удължи престоя си отпред, е несъмнено, че той ще се отдръпна от поста в края на сезона и Почетино е любимец на букмейкърите 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР