Манчестър Юнайтед се засилва от завръщането след контузия на централния

...
Манчестър Юнайтед се засилва от завръщането след контузия на централния
Коментари Харесай

Тен Хаг: Варан се връща, но Рашфорд се контузи

Манчестър Юнайтед се ускорява от завръщането след травма на централния бранител Рафаел Варан за домакинския мач против Уулвърхямптън от Висшата лига.

В същото време присъединяване на нападателя Маркъс Рашфорд е под въпрос.

Това разкри мениджърът на отбора Ерик загар Хаг в петък.

Варан не игра близо месец, откакто бе отпадна от отбора преди мачовете със Севиля в Лига Европа. Рашфорд, който е вкарал 29 гола за Юнайтед през сезона във всички шампионати, може да не играе в мача на " Олд Трафорд " в събота.

" Рафа Варан се връща, само че Рашфорд е под въпрос ", сподели Тен Хаг.

" Маркъс има травма. Под огромен въпрос е за мача на следващия ден, само че съм благополучен от връщането на Рафа Варан ", добави нидерландецът.

" Ние имаме играчи, които могат да вкарват голове и в този момент имат опция да го покажат. Варан е умел, знае по какъв начин да побеждава и ще ни поведе ", има вяра мениджърът.

" Алехандро Гарначо направи още една седмица тренировки, той несъмнено е подготвен. Виждаме, че той може да донесе нещо ново на тима ни ", добави Тен Хаг.

Тимът на Манчестър Юнайтед има 63 точки от 34 мача и е на 2 точки зад третия в класирането Нюкасъл в битката за Топ 4. В същото време Ливърпул има шест следващи победи и към този момент е единствено на точка зад Юнайтед с един изигран мач повече.

" Знаем за серията на Ливърпул, само че това не е значимо, тъй като всичко е в ръцете ни. Докато всичко зависи от нас, ние не подвластен от тях ", сподели нидерландският управител.

" Важен е противникът ни на следващия ден - Уулвърхемптън. Трябва да подходим съществено към тях. Те свършиха страхотна работа, само че имат и недостатъци и ние можем да извлечем изгода от това. Убедени сме, че можем да успеем, спечелихме доста мачове ", приключи Ерик загар Хаг.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР