Манчестър Юнайтед победи драматично след изпълнение на дузпи Брайтън и

...
Манчестър Юнайтед победи драматично след изпълнение на дузпи Брайтън и
Коментари Харесай

Ман Юнайтед постигна нещо, което не бе правил от почти 30 години

Манчестър Юнайтед победи трагично след осъществяване на дузпи Брайтън и по този метод се класира за финала за Купата на ФА. В дуела на „ Уембли “ отборът на Ерик Тен Хаг ще се изправи против Манчестър Сити.

Червените дяволи към този момент играха и различен турнирен край през този сезон, откакто завоюваха Карабао Къп, побеждавайки Нюкасъл още веднъж на „ Уембли “.

Така за едвам трети път в своята история, Манчестър Юнайтед стига до край за националния трофей и Купата на Лигата в един и същи сезон. За финален път отборът стори това през сезон 1993/1994, като го е правил и през сезон 1982/1983.

Рафаел Варан няма да е подготвен да се завърне в игра преди края на сезона. Това гласи информацията от " Олд Трафорд " за положението на бранителя, който се контузи по време на мача против Севиля от 1/4-финалите на Лига Европа.

Отокът на крайници му е намалял и направения му ядрено-магнитен резонанс демонстрира, че няма да може да се възвърне през идващите шест седмици.

Това автоматизирано значи, че Манчестър Юнайтед ще би трябвало да приключи сезона без един от най-хубавите си играчи.

Друг значим футболист, който отпада от сметките на мениджъра Ерик загар Хаг до края на сезона е другият централен бранител Лисандро Мартинес.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР