Манчестър Юнайтед най-вероятно ще отправи януарска оферта до Олимпик Лион

...
Манчестър Юнайтед най-вероятно ще отправи януарска оферта до Олимпик Лион
Коментари Харесай

Скаути на Юнайтед гледат вече трети мач на таран от Франция

Манчестър Юнайтед най-вероятно ще насочи януарска оферта до Олимпик Лион за острието Муса Дембеле, твърди „ Дейли Мейл”. Причината за сходно умозаключение се крие в дейностите на клуба, който към този момент в трети следващ мач праща свои скаути да следят онлайн френския футболист.

И през лятото се чуха много клюки, индикиращи интерес на „ алените дяволи” към някогашния ас на Селтик. Оферта за 23-годишния французин по този начин и не беше изпратена макар обстоятелството, че Юнайтед се раздели с продадения в Интер Ромелу Лукаку.

След първите 6 мача от Висшата лига през новия сезон ясно проличава, че манчестърци изпитват рецесия в предни позиции, където поради травмата на Антони Марсиал младокът Мейсън Грийнууд сега е единствена алтернатива. При загубата 0:2 от Уест Хем контузия получи и Маркъс Рашфорд, с което броят на играчите, способни да водят офанзивата, понижа до сериозно равнище.

Дембеле наподобява като един от топ разновидностите пред Юнайтед, като съгледвачи на клуба са участвали по време на равенството 1:1 с Брест в сряда, а също през предишния уикенд в дербито против Пари Сен Жермен. Седмица по-рано скаути на манчестърци е имало и на дуела против Зенит Санкт Петербург от Шампионската лига.

Дембеле мина от Селтик в Лион през август 2018 година против 19,9 милиона паунда, а шотландският гранд си резервира 10-процетов дял при последваща продажба. Сега цената на тарана, който има 6 гола в 7 публични мача през 2019/2020, ще е скочила фрапантно. Английските медии цитират цифрата от 60 милиона паунда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР