Манчестър Юнайтед излезе с официална позиция по повод интервюто на

...
Манчестър Юнайтед излезе с официална позиция по повод интервюто на
Коментари Харесай

Юнайтед с официална позиция след интервюто на Роналдо

Манчестър Юнайтед излезе с публична позиция във връзка изявлението на Роналдо, в което той подлага на критика тима. 
Прочетете още
Само часове по-късно се появиха и анонсите за негово просторно изявление пред един от известните публицисти на Острова, в което той атакува клуба, съобщи, че се усеща предаден от хора на “Олд Трафорд ” и не храни никакво почитание към Ерик загар Хаг, защото нидерландецът също не бил показал такова към него.

В позицията на “червените дяволи ” на процедура няма нищо съответно, като от клуба декларират, че занапред ще проверяват обстановката към неговата телевизионна изява и едвам тогава ще бъде взето решение за формата и размера на наказването, което ще му бъде наложено.

Подчертава се, че фокусът на тима остава върху подготовката за втората част от сезона, която ще стартира след края на Световното състезание в Катар. В пресата в Англия се твърди, че управителните фактори в управлението на клуба през днешния ден ще проведат изключителна среща и на нея се чака да бъдат взети по-конкретни решения за наказванията и по-конкретни дейности по отношение на португалската звезда от тук нататък. 

Доста е евентуално Роналдо да бъде изваден от тима за неопределен срок, а през януари да се търси нов тим на португалеца, който. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР