Манчестър Юнайтед и неговият мениджър Жозе Моуриньо получават пълно съдействие,

...
Манчестър Юнайтед и неговият мениджър Жозе Моуриньо получават пълно съдействие,
Коментари Харесай

Суперагент в комбина с Юнайтед за новия ляв бек

Манчестър Юнайтед и неговият управител Жозе Моуриньо получават цялостно подпомагане, че даже и повече от сътрудника Жорже Мендеш в опитите си да завлечен левия бек на Наполи Фаузи Гулам.

Суперагентът съставлява алжирския национал, който към момента се възвръща от тежката травма в коляното, която претърпя към края на предходната година. Въпреки всичко 27-годиншият състезател си остава една от горещите артикули на трансферния пазар в Европа, още повече, че в контракта му има освобождаваща уговорка за 60 милиона евро (52 милиона паунда).

Сари: Ако Наполи не може да задържи играчите си...

През сегашния сезон Моуриньо се видя заставен да опитва всевъзможни разновидности за поста ляв бек. Ашли Йънг, който номинално е външен халф, се показа най-добре, до момента в който Маркос Рохо, Дейли Блинд и Люк Шоу не демонстрираха нужното неизменност. Освен това последните трима много постоянно страдаха и от травми.

Юнайтед предложи 26 милиона паунда за състезател на Наполи

Педи януарския трансферен прозорец се говореше за засилен интерес на Манчестър Сити към Гулам, само че тъкмо тогава пристигна травмата и „ гражданите” смениха целите си. Сега Юнайтед сякаш е огромният любимец, въпреки и една негова оферта (26 милиона паунда) да бе отхвърлена.

Унижението на Люк Шоу раздруса Юнайтед от вътрешната страна

Тъкмо по тази причина в този момент се намесва и Мендеш, който ще се опита да убеди управлението на Наполи да не търси цялостната сума по освобождаващата уговорка. Според част от италианските медии - „ Тутоспорт” и „ Кориере дело спорт” – португалският сътрудник би могъл да спазари клиента си против 38 милиона евро (33 милиона паунда) до 30 юни. След това цената към този момент ще се вдигне до 48 милиона евро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР