Манчестър Юн не успя да спечели първия следколеден мач в

...
Манчестър Юн не успя да спечели първия следколеден мач в
Коментари Харесай

"Манчестър Юн" загуби точки в Лестър

" Манчестър Юн " не съумя да завоюва първия следколеден мач в британската Висша лига и приключи 2:2 при гостуването си против втория в класирането " Лестър " в дербито от XV кръг. " Юнайтед " беше покрай успеха, откакто на два пъти повеждаше в резултата.

В 23-ата мин. Маркъс Рашфорд означи 50-ия си гол за " Манчестър Юн ", откакто беше изведен отлично от Бруно Фернандеш и шутира около вратаря Каспер Шмайхел.

Само 8 минути по-късно обаче " Лестър " изравни. 23-годишният Харви Барнс получи пас от Джеймс Мадисън и вкара с шут от дъгата на наказателното поле.

В 79-ата мин. резервата Единсон Кавани съумя да откри Фернандеш и португалецът изведе още веднъж " Юнайтед " напред с 9-ото си турнирно попадение за сезона. Победата към този момент изглеждаше покрай " алените дяволи ", само че нападателят на " Лестър " Джеймс Варди се възползва от подаване на Айоси Перес в 85-ата мин. и насочи топката към вратата на гостите, а по пътя тя се отби в Аксел Туанзебе и резултатът стана 2:2. По този метод " Манчестър Юн " се размина с шанса да изравни върха на " Челси " от 11 следващи турнирни победи.

С този резултат двата тима резервираха местата си в класирането. " Лестър " е втори, към този момент с 28 т. и е на 3 т. от водача " Ливърпул ", който обаче е с мач по-малко. " Манчестър Юн " е трети с 27 т., само че може още този кръг да бъде преместен от " Евертън " (26 т.), " Челси " (25), " Тотнъм " (25) и " Саутхемптън " (24).

" Разочароващо е, че не успяхме да победим. Имахме доста чисти благоприятни условия, които не успяхме да приключим. " Лестър " е много рисков тим. Една точка не е най-лошият резултат, само че сме разочаровани, че не взехме три против един сложен противник ", разяснява след края на дуела мениджърът на " Юнайтед " Оле-Гунар Солскяер. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР