Манчестър Сити вече спечели титлата във Висшата лига и Купата

...
Манчестър Сити вече спечели титлата във Висшата лига и Купата
Коментари Харесай

Ще направи ли Манчестър Сити требъл?

Манчестър Сити към този момент завоюва купата във Висшата лига и Купата на Англия и довечера ще има опция за исторически требъл. В 22,00 часа българско време в Истанбул стартира финалът на Шампионската лига, а противник е Интер (Милано). В Париж пък ще се изиграе финалът при дамите от " Ролан Гарос " който опълчва лидерката в международната класация Ига Швьонтек (Полша) и сензацията на шампионата от Чехия Каролина Мухова.

МАНЧЕСТЪР СИТИ - ИНТЕР (ДНЕС, 22,00 ЧАСА)

Отборът на Пеп Гуардиола за повторно ще има опцията да завоюва Шампионската лига. Засега това е единственият трофей, който убягва на " жителите ", а те загбиха 2021 година финала с Челси.

Интер ще гони спечелването на трофея за четвърти път в своята история. „ Нерадзурите “ победиха в конкуренцията през 1964, 1965 и 2010 година. Преди 13 години за последно отборът от Милано стана европейски клубен първенец, откакто победи Байерн Мюнхен с 2:0. Интересно е, че днешният мач е това е първи формален конфликт между Манчестър Сити и Интер. До момента двата отбора са се срещали единствено два пъти в контроли. 

Във етапа на директните елиминации Интер в профил поредно Порто, Бенфика и Милан, с цел да стигне до конфликта за трофея. " Гражданите " на собствен ред се разправиха с по-силни противници, а точно Република България Лайпциг, Байерн Мюнхен и Реал Мадрид. Най-голямото оръжие на британския клуб несъмнено е " головата машина " Ерлинг Халанд, който води класацията в Шампионската лига с 12 попадения този сезон.

Главен арбитър на огромния край ще бъде полякът Шимон Марчиняк, който управлява и разногласието за международната купа сред Аржентина и Франция в края на предходната година в Катар.Нашето предугаждане е за открита и нападателна игра и на двата тима, което ще докара до доста голове. ПРОГНОЗА:  Над 3,5 гола 2,80

 

ИГА ШВЬОНТЕК - КАРОЛИНА МУХОВА (ДНЕС, 16,00)

Водачката в международната класация демонстрира за следващ път отлична игра и е на прага да завоюва следващия си трофей от Големия шлем. До момента тя има две трофеи на " Ролан Гарос " и ще се опита в границите на днешния ден да запише требъл.

Срещу Швьонтек ще се изправи сензацията в шампионата Каролина Мухова. Чехкинята, която заемаше 43-о място в международната класация преди шампионата, в никакъв случай до момента не беше прекосявала даже третия кръг на Ролан Гарос. Сега, обаче тя се оправи с тенисистки от ранга на Арина Сабаленка, Мария Сакари и Анастасия Павлюченкова и справедливо стигна до мача за купата. Интересното е, че Мухова към този момент е побеждавала Швьонтек в единствения им мач, игран през 2019 година.Нашето предугаждане е, че силите на Мухова няма да стигнат за най-голямата сензация на " Ролан Гарос ". ПРОГНОЗА: Швьонтек Хендикап -6,5 гейма 2,20
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР