Манчестър. Манчестър Юнайтед твърде дълго е без трофей и се

...
Манчестър. Манчестър Юнайтед твърде дълго е без трофей и се
Коментари Харесай

Давид де Хеа: Пет години без трофей е твърде много за Манчестър Юн

Манчестър. Манчестър Юнайтед прекомерно дълго е без трофей и се нуждае от по-решителни групови старания, с цел да постави завършек на сушата си, сподели вратарят Давид де Хеа след отпадането от Шампионската лига. Удар с глава през първото полувреме на Ренан Лоди донесе на Атлетико Мадрид победа с 1:0 и отборът продължава на четвъртфиналите с общ резултат 2:1. Поражението поставя завършек на очакванията на Юнайтед за първи трофей от пет години насам.

" Разбира се, че за клуб като Манчестър Юнайтед това е прекомерно дълго време “, сподели Де Хеа, който беше част от тима на Юнайтед, който завоюва Лига Европа през 2017 година.

" Трябва да поставяме повече старания и да желаеме да реализираме положителни неща и да се борим за титли. Не желаеме просто да играем за топ 4 във Висшата лига и да стигнем осминафиналите в Шампионската лига. Така че имаме потребност от доста повече старания от всички, тъй като този клуб е прекомерно огромен за мястото, където сме в този момент. Ние сме надалеч от борбата за купата в Англия, отпаднахме от Шампионската лига, “добави испанецът.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР