Мълвата за предполагаемото похищение на Емо бе официализирана от неговия

...
Мълвата за предполагаемото похищение на Емо бе официализирана от неговия
Коментари Харесай

Изчезналия от Перник Емо отвлечен за търговия с органи

Мълвата за хипотетичното отвличане на Емо бе официализирана от неговия брат Мартин, който при започване на седмицата изрази подозрения, че може да е отвлечен и разгласи премия от 100 000 лева на всеки, който помогне с съответна информация за откриването му.

 

В Перник се носи слух, че същата тайфа, за която се допуска, че е отвлякла Емил, е отвлякла и 12-годишния аутист Сашко. Той обаче бе избавен поради огромния медиен звук, който се подвигна. Мистерията с изгубването му по този начин и не бе разплетена до дъно. Мнозина показаха подозрение, че Сашко е кадърен да оцелее самичък в гората в продължение на 9 дни.

 

От много време в Перник циркулира мълвата за настояща в района тайфа, търгуваща с човешки органи, които се изнасят незаконно в хладилни чанти към Турция.

Припомняме, че Емил Боев изчезна на 28 януари край Перник откакто отива с другари на кукерския фестивал „ Сурва “. След като компанията гълтам голямо количество алкохол, евентуално комбиниран с опиати, Емил изчезва към 3 ч. след среднощ.

 

Младежът, с който е бил Емил твърди, че не си спомня нищо от въпросната нощ. Разпитан е и с полиграф от полицията, само че не е махленски в неистина. Той е бил без мобилен телефон, защото часове по-рано се счупил и младежът го оставил в колата си.

 

Запознати с следствието настояват, че предлагането с премията от 100 000 лева, е по съвет на полицията. Криминалисти се надяват някой, който е наясно със ориста му да се полакоми за премията и да уточни на проверяващите съответна диря. Според криминалисти не е изключена и версията за самоубийство, която обаче на този стадий е най-слабо евентуална.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР