Маломерните жилища са все по-често срещани в съвременния свят, но

...
Маломерните жилища са все по-често срещани в съвременния свят, но
Коментари Харесай

7 идеи къде да сложим сушилнята в малко жилище


Маломерните жилища са все по-често срещани в актуалния свят, само че в това време всички имаме потребност от малко повече улеснения вкъщи. Но по какъв начин да намерим място за ледник, печка, съдомиялна, пералня и сушилня?

В идващите редове ще ви помогнем с няколко бързи хрумвания с комфортни места за сушилнята – места, където няма да пречи и в това време ще ви спести простиране и съхнене на прането. Всичко, което би трябвало да намерите, е място с размери към 60/60 см и контакт.

 

В гаража

Ако имате една концепция по-голям гараж на комфортно място, не се колебайте да наместите в него и сушилнята, и пералнята. Разходката с прането може да ви се види дълга, само че въпреки всичко няма да простирате и да прибирате от терасата, нали?

 

На терасата

Не е по никакъв начин мъчно да изнесете сушилнята на терасата – ще ви би трябвало единствено малко ъгълче от нея. Все отново би трябвало да намерите метод да я отбраните от дъждовете и директното слънце, с цел да не я увредите. Остъклена тераса би била съвършеното решение.

 

Върху различен апарат

Класическото нареждане на сушилни върху перални несъмнено към този момент сте го виждали. Факт е, че това пести място. Но пералните вибрират много, а и за някои модели сушилни не е нужно да имате достъп до вода. Така че можете да ги инсталирате върху всеки различен апарат вкъщи – да вземем за пример ледник, фризер, съдомиялна в кухнята.

 

В банята

Някое ъгълче в банята също би било комфортно не , само че и за пералнята под нея. Все отново имайте поради, че банята е много влажно място и с цел да употребявате тези уреди там, ще имате потребност от доста добра вентилация. За предпочитане е също сред душа и уредите да има бариера, с цел да предотвратите мокренето им.

 

В антрето

За сушилнята не ви би трябвало изключително доста място и в случай че имате малко по-широко предверие с неизползваемо пространство, инсталирайте уреда там. За кондензаторните сушилни ви е необходим само контакт за електричество в близост.

 

В дрешника в антрето

Много дребни жилища разполагат с комфортни дрешници за предпазване на движимости в антрето. Можете да освободите малко място в него, с цел да поберете сушилнята. Все отново е добре да държите вратата на дрешника отворена, до момента в който сушилнята работи, с цел да се проветрява добре.

 

В спалнята

Имате ли свободно малко ъгълче в спалнята? Използвайте го за сушилнята. Ако концепцията ви се вижда неприемлива образно, направете долап или дрешник, в който да поставите уреда и да го превърнете в красива част от интериора.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР