Малоброен митинг се състоя пред сградата на БНР срещу и

...
Малоброен митинг се състоя пред сградата на БНР срещу и
Коментари Харесай

Волгин събра симпатизанти да го пазят от протестиращи пред БНР

Малоброен протест се състоя пред постройката на БНР против и в поддръжка на водещия на „ Политически неточно “ по „ Хоризонт “ Петър Волгин. Протестиращите против него се събраха поради коментар на фрагмента на БНР в обществените мрежи, че банкерът Левон Хампарцумян е образец по тази причина за какво е трябвало да има Народен съд. Поддръжниците на Волгин пък се стекоха след негов апел да дойдат и да защитят „ правотосидамислимсвободноисамостоятелно “. Въпреки гневните отзиви „ за “ и „ срещу “ през днешния ден на „ Драган Цанков “ 4 пристигнаха не повече от 50 души. Волгин се появи измежду последователите си и се ръкува с доста от тях. Сред тях бяха видяни някогашният народен представител от Българска социалистическа партия Страхил Ангелов, водещият от малкия екран на Българска социалистическа партия Стоил Рошкев и така нататък

“Аз съм публицист от близо 40 години и такова дебелоочие, и такава надменност не помня. В деня за поклонение на жертвите на Народния съд да се приказва за един богат човек, че би трябвало да се свика отново Народен съд, е толкоз неуместно. Това не е публицист и той в никакъв случай не може да ми бъде сътрудник. Той просто е един пропагандист и ми е жалост за него ”, сподели фотографът и основател на митинга против Волгин - Цветан Тончев, пред Би Ти Ви.

“Тук са се събрали хора, които желаят независимост на словото. Искат да има независимост на словото, тъй като няколко депутата от “Демократична България ” написаха донос против “Политически некоректно’ и мен, че на процедура желаят моето уволняване. Мой излъчвания са били спирани, тъй като постоянно съм бил срещу официозното говорене против властта, която прави нередности. Уволненията стартират с подписки на интелектуалци или на характерни фондации, или на хора от характерни партии ”, отговори Петър Волгин. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР