Малкото игрово време на Валентин Антов с екипа на Болоня

...
Малкото игрово време на Валентин Антов с екипа на Болоня
Коментари Харесай

Антов предизвика интереса на шампиона в Серия А

Малкото игрово време на Валентин Антов с екипа на " Болоня " е било задоволително, с цел да провокира интереса на още два клуба в Серия А. това са новият първенец " Интер " и вторият във краткотрайното класиране - " Аталанта ".

В момента 20-годишният българин играе като преотстъпен от " ЦСКА-София " в " Болоня " до края на сезона за сумата от 500 000 евро. През лятото италианският клуб има алтернатива да го откупи за 3 млн. евро. До момента не е изцяло несъмнено, че " Болоня " ще се възползва от клаузата, защото има финансови проблеми. За тях приказва треньорът Синиша Михайлович преди 10-ина дни. 

" В един съвършен свят бих могъл да задържа актуалните играчи и да привлека нападател и бранител. Но съзнавам, че поради пандемията ще се наложи даже да продаваме. Целта е да подсиля тима и президентът е упорит като мен, само че ще забележим по какъв начин ще се оправим. Всичко зависи от самия пазар. Надявам се никой да не желае да купува наши футболисти, с цел да мога да запазя този състав, само че се колебая, че ще се получи тъкмо по този начин. Ще би трябвало отново да се срещаме с президента, с цел да приказваме ", разяснява Михайлович. Самият той досега се изрича позитивно за качествата на национала ни.

Според новата информация " Интер " и " Аталанта " са подготвени да насочат предложения за Антов, като даже се загатва сума от порядъка на 10 млн. евро. След това концепцията е бранителят да бъде оставен чартърен в " Болоня " за един сезон. " Интер " разисква и различен вид - да заплати 5 млн. евро за Антов и да включи бранителя Андреа Ранокия като част от договорката. " Аталанта " също е податлив на сходен ход, като предложи на " Болоня " футболисти от своя юношески отбор - Примавера.

Преговорите ще стартират след края на сезона и въздействие ще окаже представянето на българина в оставащите 4 кръга. До момента той е изиграл два мача като титуляр и в два е влезнал като запаса. В тях има записани общо 196 минути и 1 жълт картон. Интересното е, че един от мачовете на Валентин Антов като титуляр бе точно против " Аталанта ", като " Болоня " загуби с 0:5. След този мач няколко италиански медии разкритикуваха представянето му.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР