Малко след края на коледните и новогодишните празници, вече сме

...
Малко след края на коледните и новогодишните празници, вече сме
Коментари Харесай

Топ 5 на най-хубавите зимни дамски парфюми

Малко след края на коледните и новогодишните празници, към този момент сме в първите седмици на януари, когато по традиция се усещаме леко унили. Вече не чакаме с боязън празничните дни, а вместо това предстоят три от най-сивите месеци в годината. Това е и интервалът, в който в нашия екип търсим нови и разнообразни способи да повдигнем духа си и да се почувстваме красиви и женствени, макар сивотата на открито.

Тази година единомислещо взехме решение, че ще заложим на нов мирис, който да си подарим и който да се трансформира в внимателен акцент към всяка зимна визия. Ако и за вас е мъчно да преминете от празничните дни към студените зимни такива, ви предлагаме нашия лист от топ 5 на най-хубавите зимни дамски парфюми, които открихме измежду многообразието от аромати в онлайн магазина 

Chanel Allure

Chanel Allure е една от перлите в наследството от аромати на именития и дълготраен парфюмерист на Шанел - Жак Полж. Богатата флорална комбинация прекрачва границите на времето и обгръща шията като кашмирен шал, внимателно развян от вятъра с искрящи акомпанименти мандарина, майска роза и ванилия, фасети на пасифлора, божур и топъл амбър. Труден за дефиниране и неосъществим за устояване, той е разполагаем в следния каталог .

Girl of Now на Elie Saab

Girl of Now е новаторски дамски парфюм в първокласната линия на висша мода на Elie Saab. При основаването на парфюма двамата майстори парфюмеристи Доминик Ропион и Софи Лаббе са били въодушевени от актуалните дами, които свободно съчетават лекост, грациозност и искра. Ароматът на Girl of Now е комбиниране от шамфъстък, бадеми, магнолия, портокалов цвят, бадемово мляко и кашмеран.

Libre L’Absolu Platine

Libre L’Absolu Platine е последното допълнение, което YSL направи към пленяващата си серия от най-търсените дамски парфюми през актуалната година. Той се характеризира с цитрусово начало от мандарина, бергамот и загряващи алдехиди, последвани от портокалов цвят и контрастиращ букет от дива и бяла лавандула, носещ успокоение и хладина. За край цялостният мирис е допълнен от щипка топлота от ванилия и амбър. С източно-флоралните си претекстове, той е идеалният дамски парфюм за студените месеци.

Vilhelm Parfumerie Body Paint

Vilhelm Parfumerie Body Paint е част от първокласната марка с корени от Ню-Йорк и се характеризира с френско майсторство. Той е част от “парфюмната библиотека ”, както се показва екипът на бутика за своите творения. Артистичната ръка на Марк-Антоан Кортикиато рисува върху тялото плодово-шипрови линии с тонове на лимон, круша, зелена пиперка и чили. Той демонстрира своя върховен пилотаж в парфюмерията с фасети на индийско орехче, карамфил и изумителната съставна част Iso E Super, имитираща естествените феромони и повишаваща привлекателността. Финалните претекстове върху кожата са нанесени от амброксан, кедър и дъбов мъх.

Bonbon Pop

Арабският бранд The House Of Oud основава бонбонено прелъщение с гурме композицията на Bonbon Pop. Той е сладостен, дървесен, мускусен и съумява да прикове вниманието. Ароматът ни връща в обичани и топли мемоари с усет на топяща се захар, реализирани от кокос, бяла праскова, дървесни нотки, амбър и мускус.

С този Топ 5 от най-хубавите зимни дамски парфюми за 2023 година, предлагаме освен ароматично странствуване, само че и опцията да заложите нов и моден ароматичен автограф за сезона. Изберете вашия желан мирис и позволете му да ви придвижи в свят на грациозност и жанр.

Независимо дали предпочитате топлите и пленителни нотки, или свежите и цветни аромати, описът Топ 5 на най-хубавите дамски парфюми ви дава многообразие от изтънченост, хубост и жанр. Освежете своята сбирка от парфюми и се насладете на зимната магия, обхваната в завладяващи аромати.

Последвайте канала на

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР