Малко са автомобилите, изестни от малкия екран, като модифицирания от

...
Малко са автомобилите, изестни от малкия екран, като модифицирания от
Коментари Харесай

Дейвид Хаселхоф продава своя KITT

Малко са колите, изестни от дребния екран, като модифицирания от 1982 година Pontiac Firebird Trans Am от хитовия сериал " Среднощен ездач ".

Американският артист и артист Дейвид Хаселхоф има персонална имитация на въпросния Pontiac, по-известен просто като KITT, и по-късно този месец ще бъде продадена на търг от LiveAuctioneers дружно с още движимости на звездата.

За тези, които не са имали удоволствието да гледат фамозната поредност, KITT е абревиатурата на Knight Industries Two Thousand, кола с изкуствен интелект, с която героят Майкъл Найт на Хаселхоф прави на пух и прахуляк нарушителите. Но KITT в действителност в никакъв случай не е бил просто един високо софтуерен автомобил, а обособен персонаж.

Не знаем детайлности към въпросните движимости, само че евентуално ще има и такива от славните му години като един от чаровниците в " Спасители на плажа ".

Иначе моделът KITT на Хаселхоф е изцяло функционален и наподобява в чудесно положение, изключително интериорът му, който разполага с богат набор от цветни светлини и екрани. Поне по този начин настояват от Robb Report.

Въпреки че аукционът за персоналния автомобил и другите бижута на Хоф ще се организира до 23 януари, наддаването към този момент стартира онлайн, на уеб страницата на LiveAuctioneer. Цената му отива към половин милион $, което е с 50 % над прогнозната.

И това не е всичко - самият Хоф щял да я достави персонално, стига някой да я си разреши сума, по-голяма с 25 % от минималната, която е договорил с аукционната къща. Каквато и да е тя обаче, не си го представяме да пристигна тук персонално.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР