Все по-достоверни се оказват слуховете за крах в отношенията между

...
Все по-достоверни се оказват слуховете за крах в отношенията между
Коментари Харесай

Драмата е голяма! Донков не поздрави Радина за ЧРД!

Все по-достоверни се оказват слуховете за провал в връзките сред Радина Кърджилова и Деян Донков. Вчера актрисата имаше рожден ден и като се изключи че не го отпразнува с мъжа си и децата, измежду десетките честитки в мрежата липсваше тази на половинката й, разкри Intrigi.bg.

Близки, другари и познати през целия ден изненадваха Радина с разнообразни пожелания или клипчета, в които я поздравяват за празника й. Единствено Донков резервира безмълвие и не означи мотива даже в персоналния си профил. В момента артистът е на Карадере на каравана дружно с децата, до момента в който Радина отпразнува рождения си ден с другари в столицата.

„ Не са ми казвали за разлъка сред тях. Щяхме да знаем. Просто Радина има доста задължения и не може да си вдигне главата от постановки “, завоалирано отговори на изказванията за разлъка бащата на Кърджилова – Христо.

Самата двойка обаче отхвърля да дава изказвания по отношение на връзките си, а фактът, че актрисата посрещна рождения си ден сама без даже една честитка от мъжа си, е задоволително сладкодумен.

Както към този момент писахме, евентуална причина за раздялата е невярност от страна на Донков.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР