Малко преди Коледа стрийминг платформата Netflix пусна дългоочаквания втори сезон

...
Малко преди Коледа стрийминг платформата Netflix пусна дългоочаквания втори сезон
Коментари Харесай

5 модни неща, които харесахме във втория сезон на „Емили в Париж“

Малко преди Коледа стрийминг платформата Netflix пусна дълго чакания втори сезон на, тъй че празничните дни се оказаха съвършени за binge watching на десетте епизода. И в случай че има нещо безапелационно хубаво в този сериал, то е самият Париж, показан в най-хубавата му светлина. Места, по които самите ние сме минавали и сме оставяли мемоари в града на любовта. По отношение на стайлинга, изключително на Емили (), обаче нищо не се е трансформирало. Колкото и да ни се искаше момичето от Чикаго да е попило малко от френския изискан на парижанките, виждаме, че крещящите тоалети още веднъж преобладават.

„ Това просто е един урок по какъв начин да бъдеш себе си. Кой постанова разпоредбите? Кой взема решение какво да бъде вътре или отвън теб? Дали си в крайник с модата, или не? Очевидно не обръщам внимание на това “, споделя пред ELLE дизайнерът по костюми Мерили Фитуси за работата си в сериала. За него тя има съвършения съветник в лицето на Патриша Фийлд, която през цялото време й споделя да не се интересува от действителността. Затова като че ли във втори сезон тоалетите на всички герои са още по-преекспонирани в фешън отношение.

Фитуси отхвърля да трансформира Емили (и даже французойката Камий) в скучно френско момиче с тъмносиньо сако, бяла тениска и дънки, споделя самата тя. " Можете да видите това на всички места. Но аз не съм стилист. Изобщо не се занимавам с мода. Аз съм дизайнер на костюми и имах потребност да основа мощни герои, с цел да привлека вниманието на младата аудитория. " Затова даже и Камий в този сезон е с по-авангарден дрешник от предходния и въпреки всичко най-доближаващ се до французойките, въпреки и прекомерно overdressed като за тях. Със сигурност едно от нещата, които харесахме от нейния стайлинг, е късото сако в бяло и черно на Balmain.



Малката черна рокля с голяма розова панделка на Емили е едно от нещата, които ще запомните от втория сезон на сериала. А роклята е на Rotate, издава Фитуси, в случай че решите да имате нещо толкоз wow в личния си дрешник.



Винаги сме харесвали стайлинг концепциите, при които обемният блейзър се трансформира в рокля или най-малко наподобява такава. В „ Емили в Париж “ единият път го виждаме при Камий, когато трите приятелки се озовават на Лазурния бряг, а по-късно Емили си потегля от жилището на Алфи с негово сако. Нещо, което постоянно работи чисто стилово и ни припомня на оня път, в който си потегли от Тузаря с една от неговите бели ризи в „ Сексът и градът “. Tres chic, нали?



Другото, което се вижда в стайлинга на героите, е смесването на марки от по-нисък с по-висок клас марки, като един от обичаните ни тоалети на Емили е този, в който бял елек на Zara е смесен с колан на Valentino. В това постоянно се крие разковничето на положителния жанр и отвън екрана.



Това, което сигурно не харесахме, са цветните ръкавици с изрязани пръсти, които Емили носи, а нас ни придвижват при започване на 2000 година. Много неща от този момент се завърнаха в трендовете този сезон и явно това е едно от тях. И въпреки всичко е въпрос на персонален избор, макар че в случай че в действителност харесвате ръкавици, дано те бъдат дълги и с пръсти.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР