Малко преди да вземе решението да сложи край на брака

...
Малко преди да вземе решението да сложи край на брака
Коментари Харесай

Изплуваха нови подробности около развода на Дженифър Анистън! Малко преди да вземе решението, актрисата позвънила на...

Малко преди да вземе решението да постави завършек на брака си, 49-годишната актриса Дженифър Анистън е позвънила на някогашния си мъж Брад Пит и през сълзи почнала да се оплаква от брачна половинка си Джъстин Теру, който преди 3 месеца отпътувал за Източното крайбрежие и повече „ в никакъв случай няма да се върне ”, написа In Touch. Анистън изляла цялата си болежка, както преди време направил самия Пит след раздялата си с Анджелина Джоли.

Преди повече от 12 години Холивуд стана очевидец на краха на брака на една от най-привлекателните двойки – Дженифър Анистън и Брад Пит. Причина за раздялата им стана съдбовната хубавица Анджелина Джоли, с която Пит се срещна по време на фотосите на " Мистър и мисис Смит ".

Брад и Джен не съумяха да имат деца и връзките им бързо охладняха. Бракът му с холивудската Лара Крофт се оказа цялостна диаметралност на този със звездата от „ Приятели”. Шестте им деца и нервните рецесии разрушиха видимо идеалния им брак преди година и половина.

През юли 2017-а Брад си спомни за дамата, чието сърце разруши преди време. Тогава той се срещна с Джен и й се извини за държанието си през 2005 година Анистън на собствен ред му елементарни и му пожела триумф в работата и фамилията.

От срещата им мина малко повече от година, а Джен към този момент се разделя с втория си брачен партньор и плаче на рамото на някогашния си.

Новината за развода на Анистън безусловно взриви обществената мрежа. В Туитър почитателите на актрисата са уверени, че някогашните съпрузи още веднъж ще се съберат.

Оказва се, че Брад Пит не желал името му да се свързва с развода на Дженифър. „ Брад схваща, че раздялата е тежко тестване за всеки един човек. Затова и не се радва, че името му ще бъде свързвано с това събитие”, разяснява осведомен източник.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР