Малко преди да умре, вокалистката на ирландската банда The Cranberries

...
Малко преди да умре, вокалистката на ирландската банда The Cranberries
Коментари Харесай

Какво се е случило с Долорес О'Риърдън в последните часове преди внезапната й смърт?

Малко преди да почине, вокалистката на ирландската тайфа The Cranberries Долорес О'Риърдън е била в доста положително въодушевление. Това разкри нейният добър другар и продуцент Дан Уейт.

В последните си часове О'Риърдън оставила известие на телефонния секретар на Уейт. В него тя се шегувала и отбелязала, че с неспокойствие чака срещата им в звукозаписното студио. Вокалистката на The Cranberries считала да направи ремикс на хитовото парче Zombie дружно с лосанджелиската рок тайфа Bad Wolves.

Легендарният китарист на The Kinks Дейв Дейвис също показа усещания от последната си среща с певицата. Двамата се видели няколко дни преди Коледа и Долорес изглеждала здрава и щастлива.

На собствен ред, базирайки се на другари на певицата, TMZ заяви, че в последно време изпълнителката била в „ ужасна меланхолия и страдала от болки в гърба. Изданието отбелязва още, че през 2013 година О'Риърдън е направила опит за самоубийство.

Както БЛИЦ заяви, известната певица бе открита мъртва в понеделник в хотелска стая в Лондон. От полицията оповестиха, че гибелта й е необяснима, само че нищо съмнително не е намерено.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР