Малко над стотачка ще ни струва двудневният пакет за зимни

...
Малко над стотачка ще ни струва двудневният пакет за зимни
Коментари Харесай

Малко над стотачка за студентски купон в Банско за 8 декември

Малко над стотачка ще ни коства двудневният пакет за зимни занимания в Банско по случай студентския празник, сподели информация на „ Монитор ” в платформите за онлайн резервации. Хотелиери всеобщо дават опция купонът да продължи най-малко до 10 декември, предлагайки на своите посетители по две или три нощувки в местата за настаняване. Офертите за другите два зимни курорта у нас през тази година са доста по-малко, евентуално поради противоепидемичните ограничения за битка с COVID-19.

Според предложение в мрежата две нощувки в студио със закуски и празнична вечеря в 4-звезден хотел в Банско ще ни костват 135 лв. на човек. За галавечерята е планувано тристепенно меню, в което влизат още безалкохолно, минерална вода, български водка, ракия или уиски 50 г, чаша червено/бяло вино или наливна бира. Гостите на мястото за настаняване ще могат да се възползват и от вътрешен басейн с топла минерална вода, джакузи, солна стая, парна баня, финландска сауна, фитнес и 20% понижение на всички разтривки.

Срещу спомагателни 35 лв. за „ празненство гривна ” пък след приключването на празненството в ресторанта студентите могат да се насочат към някое от нощните заведения в града без спомагателна такса за вход. Припомняме, че с цел да купонясват в нощните заведения обаче, бъдещите висшисти би трябвало да разполагат и със зелен документ. Разбира се, другар в потребност се познава и имунизираните, преболедувалите или тестваните за COVID-19 с ненаситност дават здравните си документи на своите сътрудници от университета. Подобна процедура се следи освен по празници, само че и в всекидневието, когато зажаднелите за занимания младежи се вмъкват в някой мол под непозната идентичност, с цел да си закупят по този начин нужната дреха.

Макар предложенията за 8 декември в другите два зимни курорта у нас - Пампорово и Боровец, да са по-оскъдни по отношение на тези преди пандемията, избралите да посрещнат студентския празник в Родопите няма да останат разочаровани. Те ще броят по-малко от стотачка за две нощувки в тризвезден хотел с включена закуска и трансфер до ски пистите. Пакетът, в който влиза настаняване в двойна стая, е на цена от 58 лв. на човек.

За празнична вечеря студентите наложително ще се наложи да доплатят 25 лв. - там менюто е тристепенно, като ще могат да избират сред родопска или шопска салата, пилешко със сметана и зеленчуци или свинско филе с гъбен сос, за подслаждане пък е планувана бисквитена торта. Наздравица за празника ще могат да вдигнат с 50 грама водка, която също влиза в цената на куверта.

В случай че предпочетат да посрещнат празника другаде, то Велинград има идеалното предложение - против 125 лв. студентите ще получат две нощувки със закуски и празнична вечеря. Офертата включва още и безвъзмезден достъп до релакс зоната на хотела, която разполага с вътрешен басейн, хамам, финландска и инфрачервена сауна, мразовит душ, джакузи и парна баня.

Заведенията отвън курортите пък са помислили и за всички, които не могат да се измъкнат от работа за няколко дни, с цел да честват. Така да вземем за пример столична механа предлага куверт от 40 лв. на човек за четиристепенно меню - салата, топло предястие, главно ядене и десерт.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР