Малко момче, скалпирано“ от куче, родителите му купиха от Facebook,

...
Малко момче, скалпирано“ от куче, родителите му купиха от Facebook,
Коментари Харесай

Момче, 7, „скалпирано“ от куче при ужасна атака, изправено пред още операции, докато „кошмарите“ продължават

Малко момче, „ скалпирано “ от куче, родителите му купиха от Фейсбук, към момента е изправено пред още интервенции – година по-късно опустошителната офанзива.

‌Вик Зидко, в този момент на седем години, беше избавен от фамилията си, откакто новият им домакински любим заби зъбите си в главата, врата и гърба на младежа предишния май.‌ Ученикът се нуждаеше от сериозна интервенция, с цел да се прикрепи още веднъж откъснатото парче скалп, което беше открито на пода в салона.‌ Инцидентът накара полицията в Южен Йоркшир да издаде предизвестие за закупуване на кучета от реклами в обществените медии.

‌Семейството, което преди малко беше купило домашния любим две седмици по-рано, в този момент желаят да видят уеб сайтове за продажба на домашни любимци, контролирани от държавното управление. Те приказват в поддръжка на акцията на The Mirror за рискови кучета. Майка му сподели пред The ​​Mirror по какъв начин не престават техните „ кошмари “, защото тяхното „ удивително “ малко момче може да се нуждае от още една интервенция на скалпа си.

‌„ Все...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР