Малко мъже могат да устоят на силиконката Джулиана Гани и

...
Малко мъже могат да устоят на силиконката Джулиана Гани и
Коментари Харесай

Влюбен ли е Геро в Джулиана Гани?

Малко мъже могат да устоят на силиконката Джулиана Гани и наподобява, Герасим Георгиев – Геро не е измежду тях. Наблюдателни фенове откриха, че артистът несъмнено има благосклонности към русото прелъщение.

„ Само на мен ли ми се коства, че Геро си пада по Джулиана Гани, дори малко се спича от нея. Много е сладостен по този начин ” – разяснява фенка на занимателното предаване. „ Уикенд ” също видя, че до Гани грамадният Геро се държи като влюбен младеж, който се тормози към харесваното момиче.



„ Геро харесва Джули и си отиват! ” – написа друга зрителка, а мъж й дава отговор „ банковата му сметка е дебела колкото него, ще я бъде тая работа ”. Явно визирайки, че силиконката си пада по заможни мъже, в действителност е тъкмо противоположното. Джулиана Гани постоянно си избира елементарни момчета, без огромни финансови благоприятни условия, с цел да може тя да е индивидът с парите и да командва в фамилията. Джулката има три брака, два от които провалени, като и трите са с мъже, доста по-бедни от нея. Последният й брачен партньор Теодор Гецов е редови служител на реда във Велико Търново, който взима към 2000 лева заплата, колкото печели Джулката за няколко часа.

Геро също е фамилен от доста години и със брачната половинка му Цвета Гагарова имат щерка Йохана. Гагарова по обучение е кинезитерапевт, само че работи като кореспондент в Нова телевизия. Тя избира публицистиката пред медицината през 2006 година, когато стартира работа в телевизия „ Здраве ”. Дотогава се труди като кинезитерапевт в болничното заведение по кардиохирургия „ Света Екатерина ”. Интересите й са ориентирани към спорта, медицината и театъра. Двамата са семейство от 16 години.

„ Още си припомням по какъв начин тогава стана всичко. Бях водещ на предаването „ Горчиво ” по Би Ти Ви, а продуцент му беше Къци Вапцаров. Тъкмо бяхме подготвени с ремонта на жилището ми и аз се взех решение на тази стъпка – да предложа брак. Бяхме се занулили до стотинката. Обадих се на Къци и го помолих да ми заплати напред. Той ме пита за какво, отговорих му – да се оженя. И той се зарадва ”, спомня си през днешния ден Геро, който е правилен на жена си, само че сърцето го тегли към Малката Джулка с огромните бомби.

Едва ли Герасим ще скапе фамилията си поради сликонката, нито пък тя ще му обърне внимание, тъй като си пада единствено по атлетични мъже, само че пък в профил си личат благосклонностите на Геро към сексбомбата, която е измежду изненадите в този сезон на „ Капките ”. Носителката на купата „ Мис Силикон ” е единствената отвън сферата на музиката и актьорството, само че се оправя не по-лошо от останалите.

„ Каквато ще да е песента, само че Джулиана се оправи. Приятно започнах да се сюрпризирам от нея. А най-хубавото в това момиче, най-малко за мен, е, че е доста положителна. Донякъде ми припомня на Софи Маринова, която също е извънредно положителен, натурален и доброжелателен човек. И пее свиреп добре ” – разяснява зрителка на „ Като две капки вода ”, а мнението й е подкрепено от над 150 индивида.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР