Малко е известно за дъщерята на екшън звездата Стивън Сегал.

...
Малко е известно за дъщерята на екшън звездата Стивън Сегал.
Коментари Харесай

Прилича на тати! Как изглежда в момента 24-годишната дъщеря на Стивън Сегал

Малко е известно за дъщерята на екшън звездата Стивън Сегал. Притежателят на седми дан по айкидо бе женен от 1987 до 1996 година за по това време още прохождащата актриса и модел Кели ЛеБрок, от която има три деца. Най-малкото от тях има най-вече общо със популярния си татко. Името му е Ариса ЛеБрок.


Момичето е било единствено на 3 годинки, когато родителите ѝ решили публично да се разведат, въпреки и таткото да е бил напуснал фамилията доста по-рано - през 1994 година. Тя обаче се е постарала да вземе най-хубавото и от двамата си родители.


Ариса сега е на 24 години. Тя е издирван модел плюс сайз, който постоянно се появява по кориците на лъскавите списания. В известна степен момичето е тръгнало по стъпките на майка си.


Когато не снима фотосесии Ариса се занимава с бойни изкуства, а точно с джиу джицу. Момичето тренира 6 дни в седмицата. По думите ѝ, точно влечението към бойните изкуства е едно от дребните неща, които към момента я свързват с татко ѝ.


Дъщерите на звездите нормално са забележително стройни, само че наподобява че, притежателките на обилни фигури към този момент имат още един нов кумир.


Ариса не просто е име в стилния бизнес. Тя в своята категория може да се мери със международно приети модели като Ашли Греъм и Тес Холидей.



Дъщерята на Сегал едвам прохожда в стилния бизнес, по тази причина тя има още доста накъде да пораства. Също по този начин тя към този момент съумя да се снима с майка си в предаването за потомствени модели Growing Up Supermodel’s.

На фотосите ѝ с майка ѝ добре се вижда, че Ариса е наследила телосложението на огромния си татко.

Разликите са още по-видни, в случай че се направи съпоставяне със фотосите на майка ѝ с 20-годишна отминалост.


Ариса обаче отхвърля сходството си със Стивън Сегал. Изглежда, че момичето по този начин и не е съумяло да елементарни на татко си, че той е напуснал фамилията, когато тя към момента е била доста дребна.


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР