Малко е изненадващо! Рак Въпреки че този чувствителен воден знак е

...
Малко е изненадващо! Рак
Въпреки че този чувствителен воден знак е
Коментари Харесай

4 зодиакални знака, които нервничат най-много преди първата среща

 e7293a884824f2728eed7ccadc8ce72e Малко е изненадващо!

Рак

Въпреки че този сензитивен воден знак е необикновено любящ и добър, от време на време те могат да се усещат уязвими и да възприемат всевъзможни незначителни неща прекомерно персонално и близо до сърцето. Те също по този начин са естествено срамежливи и доста постоянно преди първата среща им се желае да избягат и да се изолират в черупката си! А нуждата от „ активизиране “ им предизвиква безпокойствие!

Дева

Девите могат да се държа най – зле от всички други знаци на зодиака на първата среща, тъй като самите те са  най-злите си врагове! Те са известни като перфекционисти, а когато става въпрос за тях, те са необикновено самокритични и в никакъв случай не си дават отмора. Когато отиват на среща, те се опасяват, че ще кажат нещо неправилно, и до срещата превъртат в  съзнанието си всяка секунда от тази среща. Трябва да разберете, че никой с изключение на вас не мисли толкоз сериозно за вас! Бъдете положителни към себе си.

Козирог

Козирозите са необикновено амбициозни, което е доста привлекателно. Въпреки способността им да се оправят добре постоянно и на всички места, те са и най-песимистичните и фаталистични измежду другите знаци на зодиака, и това може да ги направи доста срамежливи и уязвими на среща!

Риби

Обикновено рибите се раздират сред двата аспекта на тяхната еднаквост: тяхната податливост да се доверяват прекалено много в името на любовта, както и тяхната неспособност  в действителност да се доверят изцяло. Те желаят, но  просто не могат да спрат да се безпокоят и да се любуват на сегашния миг! По този метод, макар че сърцето несъмнено желае, главата  от ден на ден пречи!

esotericblog

© 2018  nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по тематиката:

Точно с този знак на Зодиака НЕ би трябвало да се срещате!

 

Това са съюзи, основани в пъкъла! Има връзки, които нямат никакво бъдеще. 1. Овен Раците са доста чувствителни и дано помислим: Овенът не е най-търпеливият човек на планетата. Овенът ще…

Цялата публикация

Ето за какво никой не желае да се среща с вас, съгласно вашия зодиакален знак

 

Овен Никой не желае да се среща с вас, тъй като сте доста импровизиран човек, това ги плаши. Те в никакъв случай не знаят какво да чакат от вас и е потресаващо, когато…

Цялата публикация

© 2018  nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР