Малкият син на Тони Стораро безспорно е резилът на известната

...
Малкият син на Тони Стораро безспорно е резилът на известната
Коментари Харесай

Синът на Тони Стораро лепна поредно срамно петно върху фамилията

Малкият наследник на Тони Стораро несъмнено е резилът на известната фамилия. Младокът никак не си поплюва и непрестанно се вкарва в бели, което се отразява зле на цялата рода. Оказа се, че Емрах няма нищо общо в възпитания си брат Фики, а вместо това го описа като същинско келеме. 

Очевидци са възмутени от държанието му и най-много от шофьорските му подвизи. Малкият Стораро много постоянно отпусна крайници си върху газта, с което гази безочливо закона и заплашва хиляди животи. Това демонстрира и скандално видео, в което го виждаме в страшна автомобилна гонка.

Той е с доста скъпо возило, евентуално същото, което Тони Стораро му купи, с цел да го накара да се раздели с Теди Александрова.  На клипа се вижда, че изпълнителят и съперникът му са улучили точния миг, тъй като двулентовият път, по който се движат е празен.

Малкият Стораро е подкарал с гневна скорост мощен Mercedes AMG, а противникът му се е наместил удобно в Audi и натиска газта до ламарината. 

На видеото ясно се вижда, че изпълнителят на " Евала " малко след старта изостава и в действителност до финала диша прахта на съперника си.

Много произшествия станаха в последно време, провокирани от такива мамини и бащини синчета, които се мислят за богове на пътя. В обществените мрежи поучават Тони Стораро да вземе незабавни ограничения и да озапти сина си, преди да е лишил нечий почтен живот и да прекара личния си подобен зад решетките

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР