Малкият син на Антония Петрова, който се роди миналата година,

...
Малкият син на Антония Петрова, който се роди миналата година,
Коментари Харесай

Тоца прави хирург втория си син

Малкият наследник на Антония Петрова, който се роди предходната година, към този момент е кариерно насочен. Детето проходи неотдавна и на прощъпалника си хвана ножици. Сега майката се чуди дали Ивайло Батинков-младши ще стане хирург, или ще наследи бизнеса на татко си, който със същите ножици дни по-рано прерязал лентата на новия си офис.
 

„ Малките крачки водят към огромни фантазии! На прощъпалника на Ив той избра златната хирургическа ножица! Тази ножица носи особено значение, защото с нея татко му откри нашия нов офис. И на самата ножица гордо е изписано името Ивайло Батинков – име, носено с горделивост от татко и наследник. Дали това е знак, че Ив ще следва стъпките му, или би трябвало ли да освободим място за един хирург вкъщи? Едно е несъмнено – без значение какъв път избере, ние постоянно ще го поддържаме! “Това написа Антония Петрова в обществените мрежи след прощъпалника. Както нормално, тя задоволи любознанието на своите почитатели към персоналния си празник, като разгласява солидно количество фотоси от събитието.

Вижда се, че за разлика от много други родни звезди, които избиват в крайности, кич и прекалено разсипничество всякога, когато провеждат празник, обвързван с децата си, семейство Батинкови е подходило с добър усет. Тържеството е било в домашни условия – планинската вила на Антония и брачна половинка й Ивайло. Няма непотребна декорация, рокли с гол тил и тонове балони и цветя, както в последно време вършат други дами от хайлайфа. Всички на празненството са били по чорапи, единствено дребният Ив е бил по пантофи. Били са поканени двете баби на момчето и мъж с дете – евентуално родственик. Имало е специфична торта, както и питка, която по майката пуска да се търкаля по бяло платно, а детето би трябвало да тръгне след нея и да избере някой от авансово квалифицираните предмети. Сред тях е имало стик за голф, абсолвентска шапка, медицински слушалки, портфейл, електронен калкулатор, вестник, книга и други Вниманието на детето първо е било привлечено от златните ножици.

Преди 4 години Мис България направи прощъпалник и на огромния си наследник Благовест, който назовава Бест. Той проходи доста рано – още на 9 месеца. Родителите и детето им тогава бяха облечени в национални носии. Малкият си бил избрал не един предмет, а цели три: „ портфейл – наименуван за бизнесмен; химикал – за шеф и ортопедичен инструмент – за доктор, ортопед ”, описа тогава щастливата майка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР