Малкият бюст се завръща на мода - оказва се, че

...
Малкият бюст се завръща на мода - оказва се, че
Коментари Харесай

Малкият бюст се завръща на мода

Малкият бюст се завръща на мода - става известно, че повече дами търсят информация за понижаване на гърдите, в сравнение с за уголемяването им, написа в. "Дейли остарял ", базирайки се на английско изследване.

След като години наред риалити звездата Ким Кардашиян "развяваше " обилния си бюст в общественото пространство, наподобява в този момент скромните атрибути още веднъж са настоящи.

Проучване, осъществено във Англия от Cosmetic Surgery Specialist Flawless, демонстрира, че повече представителки на нежния пол се осведомят от Google за понижаване на гърдите, в сравнение с за противоположната процедура.

Тази година са регистрирани приблизително 22 200 търсения месечно за "намаляване на бюста " и единствено 8100 за "уголемяване на бюста ".

И до момента в който дамите се осведомят за корекции на гърдите, максимален се оказва ползата към трансплантирането на коса, откакто от метода се възползваха звезди като Уейн Руни и Кълъм Бест.

Липосукцията също е постоянно проучвана процедура - приблизително 27 000 британци месечно търсят информация за нея. Ринопластиката също се радва на известност - приблизително 18 000 поданици на Острова се осведомяват за корекции на носа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР