Малките електрически автомобили E.Go имат огромен проблем и трябва да

...
Малките електрически автомобили E.Go имат огромен проблем и трябва да
Коментари Харесай

НОВ СКАНДАЛ С КИРИЛ ПЕТКОВ! Компанията за електромобили, която докара, изтегля хиляди коли заради дефекти

Малките електрически коли E.Go имат голям проблем и би трябвало да изтеглят създадените си транспортни средства от юни 2019 до юни 2020 година. Причината са редица повреди в колите, написа немското издание automobilwoche.de.

Припомняме, че до момента в който беше длъжностен министър на стопанската система Кирил Петков подписа капиталов план с E.Go и разгласи, че у нас се слага едно ново начало на вложенията.

Оказва се, че компанията ще си има по-големи проблеми от това да строи цех у нас. Според немското издание кабелите на ръчната спирачка би трябвало да бъдат сменени, фиксация на предния похлупак, както и въздушните възглавници на пазажерското място би трябвало да бъдат заменени.
свързани новини13198на 10.07.2021
Засегнатите транспортни средства явно крият риск. Освен това предният похлупак може да се смъкна по време на шофиране и въздушната възглавница на пасажера може да се повреди при рискови температури. По думите на говорителката досега няма произшествия.

От изданието припомят, че след банкрута през 2020 година E.Go са рестартирали с нов капитал след повече от година спиране на производството. Мажоритарен акционер в този момент е Nd Industrial Investments B.V., част от интернационалната компания за частен капитал Nd Group B.V.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР