Максималното възможно наказание от 20 години затвор получи от Окръжния

...
Максималното възможно наказание от 20 години затвор получи от Окръжния
Коментари Харесай

20 години затвор за убиеца на приятеля си в село Чокманово

Максималното допустимо наказване от 20 години затвор получи от Окръжния съд в Смолян през днешния ден Слави Койчев. Мъжът беше приет за отговорен, че е умъртвил с особена свирепост и по изключително непосилен метод приятеля си Манол Радев на 28 януари м.г. в смолянското село Чокманово.

Решението може да бъде обжалвано в 15 дневен период пред Апелативен съд – Пловдив. Убийството стана след тежък запой. 49-годишният тогава Слави Койчев прави цялостни признания пред проверяващите за това по какъв начин е лишил живота на приятеля си Манол. Двамата пили на първия етаж в къща в Чокманово през целия ден. Скарали се и Слави почнал да удря 53-годишния Манол с ръце и крайници, нанесъл му и голям брой удари по главата с корав предмет. За планове мъртвец на мъж, който не диша и е с доста кръв по него, е подаден сигнал на тел. 112 от различен човек, който попаднал на жестоката картина.

Пияният палач не се е крил, единствено се преместил от постройката, в която е станало убийството. Той е неведнъж осъждан, до момента има 14 присъди, в това число и за осъществен обир и голям брой обири. Налагани са му ефикасни присъди, които е изтърпял, само че все още на убийството е оправдан. Убитият също е със правосъдно минало, осъждан е два пъти. Имали са много чести контакти двамата, безработни са, единственото което ги свързвало е алкохола.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР