Максим Комаров, който от началото на войната в Украйна рекламира

...
Максим Комаров, който от началото на войната в Украйна рекламира
Коментари Харесай

Туристическият агент на украинците им предлага безплатни зимни курорти у нас

Максим Комаров, който от началото на войната в Украйна популяризира безвъзмездна отмора по морето на украинци в България, към този момент стартира да предлага и такава в зимните курорти. Ето какво е написал на своята страница брокер №1 на украинските бежанци в България:

ВНИМАНИЕ!

За всички жители на Украйна, които се нуждаят от гратис настаняване за зимния интервал в България.
Стартираме предварителната регистрация на всички, които имат потребност от настаняване и биха желали да останат в България!
Колко знаят към този момент, че нашата организация е заселила в България над 4000 души от началото на военното положение в Украйна!
За да се запишете е належащо:
1. В мненията под този прикачен пост напишете броя на хората, които би трябвало да бъдат сложени в една стая.
2. Посочете семейството на един от членовете на фамилията, на който ще продължи резервацията. (Не предоставяйте номера и друга персонална информация)
3. Направете репост на страницата си.
На страницата https://www.facebook.com/komaroff.org ще публикуваме всички вероятни варианти за БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

По петото подред заплащане, обхващащо интервала от 24.02.2022 година до 31.05.2022 година са верифицирани 1 831 572 броя нощувки с изхранване на стойност 73 262 880,00 лв. без Данък добавена стойност, респ. 79 734 097,40 лв. с включен Данък добавена стойност. Това е формалната статистика преди лятото. Все още няма информация какъв брой ще коства на страната издръжката на бежанците за летния сезон.

Максим Комаров популяризира на своята страница безплатните почивки, като комисионната му е 1000 украински гривни на човек. Той обезпечава извозването им с рейсове до първокласните хотели. На страницата му се предлага и работа за украинските жители – главно за аниматори и сервитьори. Няма обаче информация какъв брой от тях са се възползвали от такива оферти. Заплатата е към 500-600 евро за 8-часов работен ден.

В обществените мрежи се появи информация, че украинските бежанци към този момент се връщат вкъщи, посредством още веднъж на Комаров, който им обезпечава превоз, само че рекламата за настаняване в зимните курорти демонстрира, че най-малко част от тях се готвят да се трансферират от морето, в планината. Ако се има вяра на известието – още веднъж гратис.

Според формалната информация на МТСП украинските жители, ползващи се с краткотрайна протекция имат право на обществено подкрепяне. След като се записват на сегашен адрес в България, те могат да подадат заявление до съответната дирекция „ Социално подкрепяне “ за разпределяне на следните типове обществени помощи:
♦ Еднократна обществена помощ в размер до 375 лева
♦ Еднократна целева обществена помощ за издаване на персонална карта. Размерът на помощта се дефинира самостоятелно според от нужните разноски, като оптималният размер е до размера на 75 лева
♦ Месечна обществена помощ. Право на тази помощ имат хората и фамилии, чийто приход за предходния месец е по–нисък от самостоятелно избран диференциран най-малък приход и дават отговор на нормативно регламентираните условия.
♦Целева помощ за отопление – отпуска се за интервал от пет месеца за идния отоплителен сезон. Периодът за кандидатстване е от 1 юли до 31 октомври.
♦Хората, които получават месечни помощи и целева помощ за отопление се обезпечават здравно за сметка на държавния бюджет.
♦Хората, които нямат приходи или персонално имущество имат право на целеви средства за диагностика и лекуване в лечебни заведения за болнична помощ.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР