Македонците Дац и Александър, които цял свят запомни с хита

...
Македонците Дац и Александър, които цял свят запомни с хита
Коментари Харесай

Дац и Александър, които изпяха „Корона, чао“, с нов хит послание към Бойко Борисов

Македонците Дац и Александър , които целия свят запомни с шлагера " Корона, довиждане ", не престават да основават вълнуващи кавъри. Този път артистът Драган Спасов-Дац и композиторът Александър Митевски напомнят неостаряващия български шлагер " Целувката на Ана ".

Но, както всичко, с което се захващат двамата създатели, и този път новият план е поднесен атрактивно и изненадващо. Ако не за различен, то сигурно за българската аудитория.

В своя Facebook профил Дац в обявата на формалното видео се обръща непосредствено към българския министър-председател Бойко Борисов в типичния за него комичен жанр.

„ Господин Борисов , пиша ви на моя език, тъй като знам, че се разбираме добре и за двата езика нямаме потребност от преводач. За нас най-близкият комшия е като родственик. При него вървиш за помощ когато и да е, а той прави същото, когато има потребност от нещо. Дали ти би трябвало захар, брашно, самун, клещи, да се придвижи нещо..., на помощ идва първият комшия “.

Сигурен съм, че при вас е по този начин, тъй че ще разберете защо приказвам. Ние сме сърдечни, любящи хора, които знаят по какъв начин да обичат, когато са обичани. Има и други, само че те са на всички места. Лесно е да мразиш, мъчно е да обичаш, тъй като любовта и другарството изискват схващане и ние би трябвало да се разбираме.

Г-н Борисов ,
С Александър създадохме план, наименуван „ Любовен паспорт “, където пеем любовни песни от целия район. Засега имаме македонска ария, гръцка ария, сръбска, босненска, власка, съветска, турска, българска... Мисията на нашето дуо е да популяризира любовта посредством музиката.
Всички те са прелестни песни, изпети с доста обич, а за песента и любовта - няма граници, изключително в случай че нямаме потребност от превод, с цел да разберем думите. Двата ни езика са сходни и оттова елементарно можете да слушате нашия римейк на " Corona Chao ", даже го споделяхте във вашата FB страница.
Колкото повече езици схваща човек, толкоз по-богат е.
Ето, чуйте „ Целувката на Анна “, песента, която неотдавна изпяхме в оригинал на български, като част от „ Любовен паспорт “ и не разрешаваме вместо първите съседи, да се принизим за каквато и да е помощ.
Защото те, нагоре или надолу, към този момент имат първите си съседи.

Поздрави от Дак и Александър



Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР