Македонският парламент е ратифицирал договора за приятелство с България. Това

...
Македонският парламент е ратифицирал договора за приятелство с България. Това
Коментари Харесай

Македония ратифицира договора с България

Македонският парламент е утвърдил контракта за другарство с България. Това излиза наяве от известие на Министерството на външните работи, в което приветства решението на Народното събрание на Република Македония. Това се показва в публично изказване на Министерството на външните работи на Република България, разпратено до медиите.

С този акт се удостоверява волята за създаване на добросъседски връзки, които са значим детайл от европейската вероятност на всички страни от Западните Балкани.

Република България ще продължи да бъде дейна в поддръжката си за европейската интеграция на Република Македония.

Това е стратегически избор на нашата страна, залегнал и в целите на българското Председателство на Съвета на Европейски Съюз. Договорът за другарство, добросъседство и съдействие с Република Македония е учреден на споделени европейски полезности, които вършат района по-единен и по-силен.

" Поздравявам Народното събрание на Република Македония за решението през днешния ден да ратифицира Договора за другарство, добросъседство и съдействие сред двете ни страни ". Това написа министърът на външните работи Екатерина Захариева във фейсбук.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР