Македонски журналист се опита да извади от кожата Бойко Борисов

...
Македонски журналист се опита да извади от кожата Бойко Борисов
Коментари Харесай

Македонски журналист разлюти Борисов с провокация за езика на двата народа

Македонски публицист се опита да извади от кожата Бойко Борисов с провокативен въпрос. Той попита премиера ни, дали споделя мнението на наш академик, който преди време сподели, че македонският език е акцент на българския, написа Пик.

 

" Преди да влезем тук се срещнахме с жителите на Струмица и се разбрахме. Както виждам, нито една от медиите не сте поставили слушалки и се разбираме. Какво по-важно има от това да се разбираме и да си вървим напред по пътя ", отговори уместно министър-председателят на България. 

Той продължи да коментира на провокатора, че от дълго време е оставил учените да си приказват на тази тематика. " Има и докторати по историческите тематики, имаме хилядолетна история, постоянно може да се откри нещо за което да се скараме и да спорим за това кой е по-стар ", съобщи Борисов. 

Той акцентира, че от дълго време са се разбрали със Заев да разискват само практичните тематики и прикани всички този диалог за историята да не се води през днешния ден. 

" Направим ли през днешния ден подобен диалог, тук Каракачанов е доста квалифициран, за това вместо да подпишем контракти тук, може да се наложи с танк да идват. Нито ние ще дойдем да живеем тук, нито вие при нас. Вчера като гледахте кино лентата за Ратко Младич и допускам сте пускали картинки оттогава, потресаващо. Изобщо не желая да диспутирам кой е отговорен, извода е, че в случай че не намерят политиците подобен пък както ние със Заев ще има кръв и война ", съобщи министър председателят. 

Борисов напомни, че още наши войни стоят в Босна и Херцеговина, като акцентира, че изгода от всичко това не е имало.

" Кой има искания към нас или към вас и виждам, че ме разбирате добре, което е отговор на всичко останало. А в този момент спори, кой пръв е почнал. Пожелавам ви да си ходите умерено до София и да си пиете кафе и тогава да се сетите за нас, че сме създали нещо хубаво.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР