УИЛИНГ, Западна Вирджиния (АП) — Когато Розмари Кечъм бъде представена

...
УИЛИНГ, Западна Вирджиния (АП) — Когато Розмари Кечъм бъде представена
Коментари Харесай

Как първият транссексуален избран служител в Западна Вирджиния влияе върху местната политика

УИЛИНГ, Западна Вирджиния (АП) — Когато Розмари Кечъм бъде показана като първият транссексуален човек, спечелил изборна служба в Западна Вирджиния, постоянно има шокиран взор, който се сблъсква с лицата на хората.

„ Хората ще си кажат: „ Как стана това? “ Все едно съм спечелила от лотарията или съм подредила кубчето на Рубик пред тях или нещо сходно “, сподели тя. „ Те мислят, че е магия. “

За нея това не се усеща като магия. Но в някои връзки тя схваща изненадата им. От шепата транссексуални длъжностни лица в Съединени американски щати единствено няколко бяха определени в сходни селски щати, следени от Републиканската партия.

29-годишният Кечъм е един от тях. И идната седмица тя може да бъде определена още веднъж - този път като кмет на Wheeling, някогашен център за произвеждане на въглища и стомана, който е на към 60 благи (97 километра) отвън Питсбърг.

Докато растеше, тя сподели, че е виждала бизнес затвор и хората се борят да намерят жилище и поддръжка за психологично здраве на фона на опиоидн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР