Джулиана Гани умира от срам в “Като две капки вода,

...
Джулиана Гани умира от срам в “Като две капки вода,
Коментари Харесай

Джулиана Гани: Не ме е срам, че имах двойки в училище, за да бъда стриптийзьорка!

Джулиана Гани умира от позор в “Като две капки вода ”, че е един от най-глупавите и зле образовани участници в предаването. Особена болежка на силиконката е, че става за смях с неприятния си британски език, който се постанова да практикува в песните, които извършва.

Ето за какво Малката Джулка, както я назова Биг Брадър преди 6 години, се е заисала на частни уроци по британски. Тя се надява, че бързо ще влезе в час с тази материя, само че й липсват знания в доста други области.

Истината е, че Гани е била доста слаба ученичка, изключително в гимназията. Още на 16-годишна възраст тя почнала работа в стриптийз бар и зарязала уроците.

В началото на кариерата си като Мис Силикон Джулиана не криеше, че се е събличала за пари, само че след това стартира да се прави на дама, каквато не е и не приказва за предишното си в Пловдив.

Първият й силикон е изработен точно поради кариерата й като еротична танцьорка. Когато си уголемява гърдите, хонорарът й скача двойно, даже тройно и от ден на ден клиенти си я поръчват за танц в скута.

„ Не ме е позор, че съм го праавила, това ме направи известна ”, е споделяла в предишното си Гани, въпреки в този момент да мълчи по тематиката.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Джулиана Гани
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР