Македонецът Люпчо Палевски-Палчо, заподозрян за организиране и извършване на убийството

...
Македонецът Люпчо Палевски-Палчо, заподозрян за организиране и извършване на убийството
Коментари Харесай

Всички мразели заподозрения за две убийства Палчо от Скопие, но пиели кафе с него

Македонецът Люпчо Палевски-Палчо, обвинен за образуване и осъществяване на убийството на 14-годишната Ваня Горчевска и 74-годишният Панче Жежовски, бе задържан неотдавна в Турция. Палчо е прочут с антибългарските си прояви и с съмнения, че върху него е разпънат чадър от специфичните служби.

Екстрадицията на Палевски е поискана публично, съобщи журналистът Владимир Перев в „ Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS.

По думите на Перев има доста неясноти по случая.

„ Палчо го няма, не е открит револверът, всички информации от полицията идват от показанията на двамата съучастници на Палчо ", съобщи Перев.

" Палчо е персона, мразеща всички и ненавиждана от всички, само че всички пиеха кафе с него - президенти, министри, партийни водачи, чадърът от службите над него беше поради избрани политически ползи ", разяснява Перев. „ Палчо е служил на всички партии и против всички партии ", добави журналистът.

Според Перев е допустимо Палевски да е минал 2 пъти българската граница със съдействието на службите.

" Как е допустимо Палчо два пъти да е минал българската граница - на Калотина и на Капитан Андреево, а българските управляващи да не го спрат този човек и да кажат: " Кой си ти? Имаме те в досието ". Според него службите в Сърбия, Турция и България са знаели, че той е палач.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР