Макар тази година да беше предизвикателна за всички, някои от

...
Макар тази година да беше предизвикателна за всички, някои от
Коментари Харесай

Звездните сватби на 2020

Макар тази година да беше предизвикателна за всички, някои от обичаните ни звезди взеха решение въпреки всичко да поемат риска и да провеждат женитба по време на пандемия. Вижте кои са тези смели персони и разберете малко повече елементи за тоалетите, гостите и тържествата, които несъмнено ще се помнят дълго. 

Лили Алън и Дейвид Харбър

Британската певица и артистът от сериала си споделиха „ да “ в Лас Вегас, където церемонията им беше водена от подражател на Елвис Пресли. Булката беше заложила на мини рокля на Dior и дълъг воал. Интересен факт е, че след сватбата новото семейство се отбива до ресторант за бързо хранене, където всички хапват бургери и картофки.
    View this post on Instagram           
A post shared by David Harbour (@dkharbour)

Принцеса Беатрис и Едуардо Мапели Моци

Първоначално сватбеното празненство беше планувано за 19 май, само че пандемията наложи неговото отсрочване. През юли принцесата и нейният обичан съумяха да провеждат дребна гала в Уиндзор. Присъствали са към 20 души, измежду които кралица Елизабет, принц Филип и принц Андрю.
    View this post on Instagram           
A post shared by Edo Mapelli Mozzi (@edomapellimozzi)

Ема Стоун и Дейв Маккей

Двамата се сгодиха през декември 2019, а сватбената им гала беше планувана за март тази година. Разбира се, пандемията попречва реализирането на тези проекти, само че пък през септември Ема беше видяна не със своя годежен пръстен, а със сватбена халка. Това накара доста почитатели да допускат, че двойката се е венчала скрито, а по-късно непосредствен източник на влюбените удостовери щастливата вест.
    View this post on Instagram           
A post shared by Emma Stone Official (@emmastoneoffl)

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР