Макар да се очертава отново да си стоим у дома,

...
Макар да се очертава отново да си стоим у дома,
Коментари Харесай

23 неустоими шопинг находки от Fashion Days за преходния пролетен сезон

Макар да се обрисува още веднъж да си стоим вкъщи, това не значи, че не би трябвало да възобновим дрешника си за новия сезон. Променливото време между два сезона постоянно е било предизвикателство за стайлинга ни, само че ние имаме решението. Селекцията от шопинг находки от, която сме ви приготвили, сигурно ще ви улесни в избора на тоалети, както за по-хладните, по този начин и за приятните слънчеви дни. 

Все още не се разделяме с якетата, само че пък ги избираме с лека материя и пресен цвят. Например дълга парка в бежово или ярко синьо яке вид риза. В дните, в които търсим комфорт, само че не желаеме да жертваме стилната си визия, самоуверено залагаме на гащеризон – едноцветен за изтънчен офис стайлинг или с флорални претекстове за слънчевите уикенд разходки.

През преходния сезон избираме макси и миди роклите, които са по едно и също време ефирни, само че и елементарно могат да се комбинират с кожено яке и кецове за по-хладните дни. Кройката с копчета и тъничък колан ни е любимец, а разнообразните десени несъмнено намират място в дрешника ни. Всички тези стилни оферти съчетаваме с мокасини или остра обувка с невисок ток и тоалетът ни е идеален!

 

С поддръжката на Fashion Days 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР