Макар че ситкомите с три камери започнаха да отшумяват в

...
Макар че ситкомите с три камери започнаха да отшумяват в
Коментари Харесай

ТЕСТ: Какво разкрива любимият ти герой от „Приятели“ за теб

Макар че ситкомите с три камери започнаха да отшумяват в новия свят, доминиран от стрийминга, публиката към момента се стича към упоменатите уеб сайтове за стрийминг, с цел да гледа още веднъж сериалите, които е обичала в предишното си - едно такова шоу е „ Приятели “, обичаната комедия, която се върти към шестима от най-близките другар и, които някой в миналото би могъл да има.

 другари Getty

Деветдесетте години на предишния век и началото на този, сигурно са били друго време във връзка с телевизионното наличие, като нови комедии са се появявали наляво и надясно в праймтайма на малките екрани (създаването им е било на ниска цена тогава). Въпреки това „ Приятели “ беше нещо особено и феновете го знаеха, като незабавно се влюбиха в „ Сентръл Парк “ 6 и си имаха обичани герои през цялото време - само че знаете ли че изборът ви не е инцидентен?

Вижте в галерията какво споделя обичаният ви воин за вас.
 Любимият ти воин от другари разкрива доста за теб  Любимият ти воин от другари разкрива доста за теб  Любимият ти воин от другари разкрива доста за теб  Любимият ти воин от другари разкрива доста за теб

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР