Макар че е в напреднала бременност и очаква появата на

...
Макар че е в напреднала бременност и очаква появата на
Коментари Харесай

Бременната Мария Илиева не слиза от сцената

Макар че е в напреднала бременност и чака появяването на първото си дете след новогодишните празници, поп певицата Мария Илиева не се тормози, че може да го роди на сцената, видя HotArena .

Терминът на бременната в седмия песец поп звезда е при започване на февруари, а малко преди този момент тя ще се вихри на елитно празненство. 

Навръх Нова година, на 31 декември, изпълнителката на „ Стерео стая ” има 4-часово присъединяване в новогодишната стратегия на бургаския 5-звезден хотел „ Приморец ” дружно с сътрудника си Любо Киров. Тъй като се чувствала добре, Мария към момента обикаляла по участия в късните часове на деня. 40-годишната певица гордо пъчела големия си стомах и демонстративно показвала годежния си пръстен на лявата си ръка до момента в който пее. 

На 1-ви ноември Мария взе участие в мюзикъла „ Оркестър без име ” в зала „ Арена Армеец ” , където играе ролята на певицата Ваня, изпълнена в истинския филм от актрисата Мария Каварджикова. Според източници от музикантския отрасъл, единствено мит се оказали слуховете, че бащата на детето й е от заможно семейство.

27-годишният студент Георги Михайлов yчел в Бpюĸceл, само че неотдавна се е върнал в родината си поради бременността на Мария. Тя обаче възнамерявала раждането да е в Брюксел. Имeннo там, нa eднo oт yчacтиятa нa Илиeвa, двaмaтa ce зaпoзнaли. A мaлĸo cлeд тoвa ce залюбили. Гeopги ce влюбил дo пoлyдa в извecтнaтa ĸaĸичĸa, а напълно скоро любовта му с певицата ще даде своя плод. Младокът й предложил брак, само че двамата възнамерявали да минат през гражданското едвам след раждането на първородния им наследник. 

Неотдавна певицата за следващ път шокира пуританите с последното си завладяване на любовния фронт . След като едногодишната й връзка със звездата от „ Х Фактор ” Наско Колев се разпадна с обществен скандал, 18-годишният артист стартира открита война с нея. Тийнейджърът се оплака, че като негова негова продуцентка, зарязаната Мария го е натирила от компанията си и по всякакъв начин се опитвала да пречи на развиването му като музикант. Тя пък не страда дълго и се залюби с различен младок – бащата на детето й, който е с 13 години по-млад от нея. Преди това слуховете я свързваха с 29-годишния артист Иво Аръков и с неговия набор -  хитмейкъра Криско , предават от Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР