Мажоритарният собственик на ПФК Левски Наско Сираков представи новия стар

...
Мажоритарният собственик на ПФК Левски Наско Сираков представи новия стар
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: За мен Левски не е само работа, а и любов

Мажоритарният притежател на ПФК Левски Наско Сираков показа новия остарял треньор на тима Станимир Стоилов на конференция на стадион " Георги Аспарухов ".

" Изключително съм благополучен, че най-успешният треньор на Левски през последните години се завръща в клуба и то в най-тежкия миг за клуба. Вярвам, че това ще бъде повратна точка за клуба. Още един път: Благодаря ти, Мъри! ", сподели Сираков.

Двукратният първенец с Левски като треньор Стоилов разгласи, че чака поддръжка от почитателите.

„ Много съм благополучен да се върна в моя клуб. За страдание желанията ми бяха да се вързна в по-ползотворна конюнктура. Очаквах да бъде нов Левски с тим, стадион, само че тези 13 години, които съм отсъствал, се е рушило, в сравнение с да се гради. За мен Левски не е единствено работа, а главно е обич. Искам да благодаря на управлението. Не чакам да летим и да вършим чудеса, само че чакам поддръжката на последователите. Очаквам да има повече доверие в нашата работа. Много постоянно взимам ексцентрични решения и се е налагало да бъда по-остър в някои случаи, само че бъдещето на Левски е най-важното. Ще работя с по-нови хрумвания. Ако мислите, че съм се предал и без цели, не е по този начин. В тази съблекалня постоянно би трябвало да има по-високи цели. Изоставаме от битката за купата и вероятно продобиване на Купата е на дневен ред. Знам, че един ден ще се случи, в случай че всички работим добре. Който не следва пътя, има други места. Навсякъде левскарят би трябвало да е за образец. през последните години нищо не се променяше. безчет загуби за нас – 13 през предходната година, а предните 1-2 бяха немислими тук. би трябвало последователно да се оправи това нещо, доста хора генерират обич към Левски, само че това би трябвало да се вижда на терена ", съобщи Мъри.

" От на следващия ден се захващаме с по-сериозната работа. Левски е на доста тежък и сложен път и той е подобен, тъй като съперниците ни – ЦСКА и Лудогорец, избягаха доста напред във всяко едно отношение, а Лудогорец е извънредно доста напред със приключена база и стадион. ЦСКА има две участия в Европа, което е съвършено достижение и би трябвало да наваксаме това закъснение. Левски не може да си разреши дълги години да изостава. Няма да бъда благополучен, в случай че редуваме мощни и слаби игри и ще търсим баланс. Ще опитаме да променим мисленето и метода ", добави Стоилов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР