Мажоритарният собственик на Ливърпул Джон Хенри направи много емоционално видеообръщение,

...
Мажоритарният собственик на Ливърпул Джон Хенри направи много емоционално видеообръщение,
Коментари Харесай

Босът на Ливърпул с емоционално обръщение към феновете: Изви...

Мажоритарният притежател на Ливърпул Джон Хенри направи доста прочувствено видеообръщение, оповестено на формалния уебсайт на клуба. В него американският милиардер се извини на почитателите за всичко, което се случи със Суперлигата в последните дни. С изявлението си Хенри действително опроверга слуховете, че може да продаде Ливърпул.

" Искам да се извиня на всички почитатели и последователи на футболен клуб Ливърпул за неразбориите, които предизвиках в последните 48 часа.

От единствено себе си се схваща, само че все пак би трябвало да се изкаже, че препоръчаният план в никакъв случай нямаше да се състои без поддръжката на почитателите. Никой в никакъв случай не е мислел нещо друго в Англия. През тези 48 часа бяхте доста ясни, че той няма да издържи. Чухме ви. Аз ви чух.

Искам да се извиня на Юрген, на Били, на играчите и на всички, които работят в клуба толкоз интензивно, с цел да могат нашите почитатели да се гордеят с Ливърпул. Те не носят никаква отговорност за този раздор. Те понесоха най-големия удар, макар че това бе незаслужено. Това боли най-вече. Те обичат клуба и работят всекидневно за това да се гордеете с него.

Знам, че целият екип в Ливърпул има нужния опит, лидерски качества и пристрастеност, с цел да възвърне доверието и да ни помогне да продължим напред. Преди повече от десетилетие, когато започнахме това предизвикателство, мечтаехме за това, за което мечтаехте и вие. И работихме интензивно, с цел да направи вашия клуб по-добър. Нашата работа не е свършена. Надявам се да разберете, че даже когато вършим неточности, се опитваме да работим за ползите на вашия клуб. В това начинание обаче ви разочаровах.

Още един път се оправдавам. Единствено аз съм виновен за този непотребен негативизъм, който се изля в последните няколко дни. Това е нещо, което няма да не помни. Случилото се появи силата, която имат почитателите в днешно време и която ще продължат да имат изцяло справедливо.

Ако има нещо, което тази ужасна пандемия ни сподели ясно, то е какъв брой значими са почитателите за нашия спорт, както и за всеки различен спорт. Вижда се на всеки празен стадион. Годината беше извънредно тежка и няма непокътнат от всичко случило се. Важно е футболното семейство на Ливърпул да остане непокътнатото, витално и отдадено на това, което и до момента сме виждали от вас в международен мащаб, с локални жестове на добрина и поддръжка. Мога да ви обещая, че ще направя всичко допустимо за това.

Благодаря, че ме изслушахте ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР