Мъжкият волейболен отбор на Марек Юнион-Ивкони, който е четирикратен шампион

...
Мъжкият волейболен отбор на Марек Юнион-Ивкони, който е четирикратен шампион
Коментари Харесай

ВК Марек напуска Дупница

Мъжкият волейболен тим на Марек Юнион-Ивкони, който е четирикратен първенец на България, напуща Дупница дефинитивно. Това бе официализирано през днешния ден след провеждането на Общо заседание на клуба, в което бе заложена точка за промяна на името и седалището на отбора.
„ Взето бе решение, че мъжкият тим на Марек няма да продължи в Дупница след края на сезона. Ще вземем някои от младите състезатели, които са към него. Другите остават в общинския клуб, който ще бъде основан “, съобщи за BGvolleyball.com мениджърът на ВК Марек Людмил Найденов.

„ Ще създадем жест към всички деца и ще изкараме всички шампионати при подрастващите до дъно и в юношеското и в девическото направление. Те са се трудили и го заслужават. Треньорите също ще останат да завършат със своите селекции идните надпреварите. Не сме длъжни, само че ще го създадем. Имаме шест тима в обособените възрасти, изискват се средства за подготвителен развой, пътувания, надпревари и храна. Най-лесно ни е през март да се преместим с мъжкия тим, само че няма да го създадем и ще си осъществим уговорката към подрастващите “, сподели още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР