Мъжкият волейболен отбор на Левски София започна подготовка за новия

...
Мъжкият волейболен отбор на Левски София започна подготовка за новия
Коментари Харесай

Левски София стартира занимания преди новия сезон

Мъжкият волейболен тим на Левски София стартира подготовка за новия сезон. Представителният отбор се събра в новата база Sports Center Garitage за занятие във фитнес залата.

Старши треньорът Андрей Жеков включи 13 състезатели, измежду които и няколко момчета от тимовете за кадети и юноши. В момента той не може да разчита на извиканите в националния за младежи до 18 години Александър Николов, Стоил Палев, Владимир Гърков, Лазар Бучков и Венислав Антов.

На линия бяха опитните Христо Цветанов, Боян Йорданов, Владислав Иванов и Марк Макгивърн, както Гордан Люцканов и новопривлечените Владимир Станков и Николай Захариев. В групата са също националите до 20 години Самуил Вълчинов и Дамян Колев плюс Кристиян Христов, Антоан Цанов, Денислав Бърдаров и Преслав Петков.
 В продължение на час и половина състезателите изпълняваха напътствията на кондиционния треньор Йордан Георгиев под зоркия взор на Жеков. Заниманието стартира с бегови извършения по лекоатлетическата писта, която се намира в границите на фитнес залата. Играчите поработиха с леки тежести преди да седнат на специфичните гребни тренажори.

Имаше и волейболна подготовка в " Арена Исаев ". Отборът ще я употребява до 3 септември, когато ще се реалокира за към два месеца в " Христо Ботев ", до момента в който бъде приключена новата зала Левски София в комплекса Garitage Park.
 " Вярвам във всеки един от вас поотделно и в това, че ще създадем мощен тим. Вярвайте и се подкрепяйте, тъй като дружно можем да успеем. Единственото, което желая от вас, е постоянно, когато сте в залата, мотивацията ви да бъде на оптимално равнище ", съобщи старши треньорът Жеков, който доскоро повече от месец изведе Левски София до купата в шампионата за юноши до 19 години.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР