Мъжкият национален отбор на България получи четири дни почивка между

...
Мъжкият национален отбор на България получи четири дни почивка между
Коментари Харесай

Четири дни почивка за националите

Мъжкият народен тим на България получи четири дни отмора сред присъединяване си на Европейското състезание и подготовката за олимпийските квалификации. Днес отборът напусна хотела в Св. Константин и Елена, откакто ден по-рано отпадна от шампионата на Стартия континент със загубата от олимпийския първенец Франция с 0:3 на осминафинал.

Селекционерът Пламен Константинов ще разгласи в понеделник, 11 септември, групата от 14 волейболисти, които би трябвало да се яват на лагер. По информация на NOVSPORT.COM е доста евентуално от нея да отпадне центърът Светослав Гоцев, който страда от би трябвало в рамото. Подготовката ще започва в сряда, 13 септември, в София. Тимът ще се събере за първа подготовка в столичната зала " Христо Ботев ".

Олимпийският квалификационен шампионат е плануван сред 30 септември и 8 октомври. България е в Група С, която ще се организира в Китай. " Трикольорите " ще играят седем мача, като противници са ни Китай (30.09), Полша (01.10), Аржентина (03.10), Холандия (04.10), Канада (06.10), Мексико (07.10), Белгия (08.10). Квоти взимат приключилите на първите две места.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР