Мъжете с Земя (Телец, Дева и Козирог) са стабилни и

...
Мъжете с Земя (Телец, Дева и Козирог) са стабилни и
Коментари Харесай

Земните момчета

Мъжете с Земя (Телец, Дева и Козирог) са постоянни и действителни хора. Те държат на традициите и фамилията, на които се уповават и от които черпят своята мощ. За тях работата, дългът, отговорността са преди всичко, което постоянно ги трансформира в отявлени кариеристи. Те умеят да градят – семейство, обществено състояние, професионален напредък, и нормално залагат на постоянни основи. Инатът и на трите е легендарен и по предписание им носи проблеми. Има същностна разлика сред неизменност и дебелоглав, която постоянно им убягва.

Момчето Телец. Ти обичаш сигурността и стабилността – във всичко. Влюбваш се постепенно, само че надълбоко, след което ставаш доста великодушен и неотстъпчив. Ако си решил да спечелиш някоя жена, тя мъчно ще ти устои. Работиш доста в собствен по-бавен темп. Не обичаш и не разрешаваш да те пришпорват. Добре и правиш. Обичаш хубавия живот и можеш да се наслаждаваш на простите удоволствия. Можеш да си ужасяващ дебелоглав, както и да избухваш и в яростта си да мачкаш всичко по пътя си. Давай постоянен и своевременен израз на недоволствата си, с цел да няма жертви.

Момчето Дева. Ти си перфекционист, който изпипва всичко в работата си и който обича да вижда същото и у другите. По-скоро си удобен реалист в сравнение с. Обичаш работата и професионалните си триумфи, с които се гордееш и за които постоянно живееш. Умът ти е като машина, която прави бърз и безсърдечен разбор на хора и обстановки. Умееш да се възползваш от опциите и ловко да лавираш при потребност. Постоянен си и търсиш и цениш постоянството при колегата. Държиш на съвършения външен тип и обноски и се съобразяваш с условностите в обществото.

Момчето Козирог. Ти си постоянен, упорит и непрекъснат. Трудностите не те плашат, умееш постепенно и методично да работиш за реализиране на задачите си. Обичаш традициите и сигурността. Имаш скрита същина на романтик, който обича похвалите, само че ревниво я криеш. Винаги действаш добре премислено и не би се оженил или подхванал друга решителна стъпка преждевременно. Склонен си да приказваш едно, а да вършиш друго, което не остава неусетно, a и не ти отива. Постъпките ти са задоволително красноречиви и близките бързо се научават да съдят по тях. Добре е да се научиш да даваш външен израз на възприятията си, тъй като по принцип хората не четат мисли. А огромният губещ най-после ще си единствено ти.

 

Невена е приключила интернационалните връзки, тя е преподавател и коуч. Големите й пристрастености са астрологията и номерологията. Тя обича да изследва индивида и да търси и намира същинското и положителното във всеки. Което постоянно я кара да се усмихва. Може да научиш повече за нея, както и да си поръчаш персонален хороскоп на .
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР