Мъжът, заподозрян за отвличането и бруталното изнасилване на две момичета

...
Мъжът, заподозрян за отвличането и бруталното изнасилване на две момичета
Коментари Харесай

Издирваният за похищението и изнасилването на 2 момичета в Енина се предаде

Мъжът, обвинен за отвличането и бруталното обезчестяване на две девойки в казанлъшкото село Енина, кой бе разгласен за търсене, се съобщи в полицията.

Радостин Пулев през днешния ден дойде в полицейското ръководство на Казанлък дружно с юриста си, който съобщи, че клиентът му е почтен. На влизане в полицията Радостин отхвърли да е изнасилил девойките.

 Две малолетни девойки са били дрогирани и изнасилвани два дни в село Енина Виж още

" За обезчестяване не ми е споделял нищо. Дали е отговорен или не ще решат съответните органи. За мен този човек, на база това, което ми показа, е доста мъчно да се одобри, че е отговорен. Разследването е в начална фаза ", разяснява юрист Станимир Ченалов пред kazanlak.com.

Той посочи още, че Пулев не се укривал от полицията. Искал да се съобщи още през вчерашния ден. Заради персонален ангажимент на юриста му обаче 35-годишният енинец се е предал през днешния ден. Полицаите са били известени и са показали доверие, описа още Ченалов.

" Към момента няма повдигнато обвиняване. Задържан е за 24 часа. Ще се реши от наблюдаващия прокурор на база събраните материали би трябвало ли да се повдига обвиняване. Възможно е да има и обвиняване и 72-часово задържане, само че не е ясно дали ще има мярка. За мен това момче сега не е направило нищо. Това е въз основа на неговия роман ", посочи още юристът на обвинявания в двайно обезчестяване.

Защитникът на 35-годишния фитнес фанатик обаче удостовери, че в края на януари съдът ще гледа друго дело, в което е упрекнат за блудничество, още веднъж по отношение на малолетна през юни 2020 година То е планувано за 26 януари в Районен съд - Казанлък.

Утре в казанлъшкия съд ще се гледа мярката му за неотклонение по сегашния случай.

 Снимки: Facebook на Р. Пулев

Радостин Пулев се търсеше от полицията, откакто против него бе подаден сигнал за изключително грубо обезчестяване на две момичето, едното от които малолетно.

Жертвите на младия мъж отишли на рожден ден. Един от гостите ги дрогирал, след което ги завел в къща в селото. Упоил ги и неведнъж ги изнасилвал в продължение на 2 дни. Преди да ги пусне ги заплашвал с нож и ликвидиране, в случай че опишат на някого и го издадат.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР