Мъжът от стомана все пак няма да се завърне или

...
Мъжът от стомана все пак няма да се завърне или
Коментари Харесай

Хенри Кавил няма да се завърне като Супермен

Мъжът от стомана въпреки всичко няма да се завърне или най-малко не по метода, по който си представяхме.

Само преди няколко часа  Хенри Кавил разгласи в своят формален Инстаграм профил, че след последния диалог с продуцентите на Супермен, се оказало, че въпреки всичко той няма да взе участие в идващия филм.

Причина не показва, само че споделя, че схваща събитията, благодари на почитателите и пожелава триумф на продуцентите.  

Този неочакван поврат идва, откакто в края на октомври т.г. Кавил - след години спекулации - разгласи, че още веднъж ще постави костюма в синьо и алено. Неговият Супермен даже се появи в сцена след надписите на най-скорошния комиксов екшън на DC - " Черния Адам " (Black Adam) с Дуейн Джонсън-Скалата.
               

" Току-що имах среща с Джеймс Гън и Питър Сафран и новините са тъжни. Аз, в последна сметка, няма да се завърна като Супермен ", написа Кавил два месеца по-късно.

Кавил изигра ролята първо в " Мъж от стомана " (2013 г.) на режисьора Зак Снайдър, а по-късно и в " Батман против Супермен: Зората на справедливостта " (2016 г.) и унищожения от Джос Уедън " Лигата на справедливостта " (2017 г.).

Последната му поява в ролята беше в " Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър ", която се появи в стрийминг услугата HBO Max през 2021 година, само че която в действителност е основана на снимания години по-рано филм.

В " Шазам! " имаше къса поява на Супермен, само че там не се вижда лицето на персонажа и не Кавил е в костюма.

Появата в " Черния Адам " бе формалното завръщане на британеца към ролята, само че очевидно ще бъде и последното.
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР