Мъжът от стомана се завръща и не, не става дума

...
Мъжът от стомана се завръща и не, не става дума
Коментари Харесай

Любимият ни Хенри Кавил се завръща като Супермен

Мъжът от стомана се завръща и не, не става дума за следващия случай, в който нов артист поема от сътрудник ролята на известен супергерой.

Хенри Кавил ( " Мъж от стомана ", " Батман против Супермен " ) разкри в профила си в Instagram, че той " още веднъж е Супермен ".
 Зимното преместване на украинските бежанци отново напрегнато 2 ноем 2022 | Нова доза напрежение съпътства зимното пренасяне на украински бежанци от хотели по морето в държавни бази...
Актьорът, който през последните години се снабди с още една роля от известен франчайз - тази на вещера Гералт в сериала The Witcher - явно е достигнал до съглашение с Warner Bros. за бъдещето си като репортера Кларк Кент, който брани планетата Земя от извънземни нашественици (какъвто в някаква степен е и самият той).

" Исках да изчакам да мине уикенда, преди да обявявам това, тъй като желаех да ви дам късмет да видите " Черния Адам ". Но в този момент, откакто доста от вас към този момент са го създали, желая да го направя публично: аз още веднъж съм Супермен ", споделя артистът във видеото.

Неслучайно загатва " Черния Адам " - новия супергеройски филм на DC/Warner Bros., в който Дуейн Джонсън - Скалата играе антигерой със гигантски сили.

В сцена след края на кино лентата Черния Адам се среща със Супермен, който му споделя: " Трябва да поговорим ". А в ролята на облечения в алено и синьо криптонец е точно Хенри Кавил.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР