Мъжът, обвинен в изпращане на колети-бомби в САЩ, остава в

...
Мъжът, обвинен в изпращане на колети-бомби в САЩ, остава в
Коментари Харесай

Обвиненият за изпращането на колети-бомби в САЩ остава в ареста

Мъжът, упрекнат в изпращане на колети-бомби в Съединени американски щати, остава в ареста без право на гаранция. Това реши съд в Маями. 56-годишният Сизар Сейък, който е някогашен стрийптизьор и разносвач на пици, беше задържан в петък.

 © Българска телеграфна агенция
Той е упрекнат за нелегално изпращане на експлозиви по пощата, закани против някогашен президент, изпращане на застрашителни известия, набези против федерални чиновници.
 Кой е мъжът с бомбите по пощата в Съединени американски щати Кой е мъжът с бомбите по пощата в Съединени американски щати
56-годишният републиканец Сизар Сейък, арестуван във Флорида, рискува 58 години затвор за серията от към този момент 14 бомбени пратки, изпратени до критици на прочие..

Същевременно ФБР удостовери, че в Атланта е била прихваната и обезвредена още в пощата поредна рискова пратка, адресирана до телевизия Си Ен Ен.
 Задържаха обвинен за изпращането на подозрителни пакети в Съединени американски щати Задържаха обвинен за изпращането на подозрителни пакети в Съединени американски щати
В щата Флорида задържаха обвинен за изпращането на подозрителни пакети до видни демократи и до критици на американския президент Доналд Тръмп.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР